Направете ја

вашата околина со стил ...

Добредојдовте во Лами Груп

Со нас создадете стил во вашиот амбиент ... Ние ви овозможуваме да ја чуствувате моќта на промената во вашиот амбиент! Барајте одржливост, квалитет, трајност и убавина во вашиот дом!

Нашата компанија е здружение на компании, која ги сумира производите од мермер, гранит, варовник и песочник, но неодамна ја има проширено својата дејност и во секторот за мебел.

Мебел со висок квалитет, дизајн и неспоредлива удобност ви нуди само Лами Груп. Мебел увезен од Италија и од познати производители, како што се Франкофери, Максдивани и Натузи. Квалитетот, професионализмот и повеќегодишната традиција на нашите соработници се причините кои нè убедија да бидеме нивни дистрибутери за Македонија. За вас донесовме италјански стил и квалитет, создаден од најпознатите мајстори, само од една причина: истовремено да ви нудиме стил и квалитет!

Историја

Ние сме горди на нашата компанија бидејќи е семеен бизнис основан во 1993 година, и продолжува да постои и денес. Седиштето на компанијата, која се наоѓа во Македонија, се занимава со производство и преработка на мермер и гранит. Нашите клиенти имаат голема можност за избор за нивните домови, згради и разни објекти, бидејќи ние се трудиме да ви го нудиме најдоброто, за да го задоволиме вкусот на потрошувачите и секогаш да бидеме референца.

Нашиот бизнис од Македонија се расшири во Албанија и Косово, во пазари кои прават преработка на материјали, и истите ги носиме во Македонија како финални производи за потрошувачите. За ова линија на производство и преработка на мермер се грижи голем тим на вработени, со цел да ви овозможи финални производи во различни форми со висок квалитет.

Ние се грижиме нашите соработници секогаш да бидат во потрага за постојана соработка, и сите клиенти да бидат задоволни со нашите производи, имено, мермер, гранит и мебел. Производите кои ние ги произведуваме и преработуваме се одржливи, квалитетни, убави и долготрајни. Ние се “бориме” да ја преобразиме нашата работа во доверба и услуга кон клиентите, со цел соработката да биде што подолга.

Мисија

Да сме причина за вашата удобност дома. Да и дадеме стил на амбиентот каде живеете, и истовремено да ги задоволиме вашите барања со персонификација со уникатни стилови за секого од вас.

Визија

Да бидеме идентитет на секој дом. Нашиот бренд да биде белег кој го идентификува стилот на вашиот дом, почнувајќи од производите од камен до мебел. Ние сме, и секогаш ќе бидеме, водечка компанија во земјата која истовремено ви нуди: квалитет и стил!

Фотогалерија


Кликни за повеќе фотографии


Услуги

Ние ви донесесуваме

  • За сите производи и услуги. Снабдувањето со материјал од прва рака и нивната професионална обработка го подигнуваат нивото на квалитетот, со што се разликуваме на пазарот.

  • Ви нудиме производи за кои дизајнот е важен. Ние ви ги презентираме нив со најуникатни дизајни кои не се копирани од другите.

  • Точка во која се фокусира потрошувачот и не се разочарува. Како ние на работа, исто и квалитетот на производите, се издржливи и долготрајни.

  • Соработките се најдобриот фактор што покажуваат на нашата доверба. Ние го изградивме тоа чекор по чекор, и продолжуваме да го градиме уште повеќе ...

  • Најголемите компании во земјата и од Италија се наши соработници. Не е случајност што сме врската која го поврзува пазарот на истите производи.

  • Ништо не е важно ако не се постигне соодветно ниво на искуство. Нашата историја, професионализам и успех се наши најдобри показатели за искуството со услугите и производите кои ги нудиме.

  • Ние сме во можност да ве разбереме што барате, го донесуваме точно тоа до вас и сме коректни за услугата до последната фаза.

Соработници

Франкофери – Педесет години работа, традиција и љубов за работата. Професија наследена на три генерации, без да се менува ништо, освен зголемувањето на професионализмот. Ние сме секогаш во близина на клиентите за да се исполнат нивните барања, и тоа е причината зошто секогаш нивните соби се украсени со нашиот мебел.

МаксДивани – Работа изградена со 60 години искуство. Се имааме докажано со квалитет и стил на мебел. Посветени секогаш да го нудат најдоброто и последните трендови. Ние сме оние кои создаваме стил за сите вас.

Натузи – Најпознатото име за мебел во Италија. Кога се зборува за дизајн на мебел за вашата соба, ние секогаш сме првиот избор. Клиентите имаат создадено доверба кон нас, така што сме постигнале да бидеме центар за мебел и на уникатниот стил.

Контакт